14 Eylül 2015 Pazartesi

Pretty Little Liars Tanıtım








pretty little liars ile ilgili görsel sonucu

Eveet,bugünkü 3. paylaşımımızla sizlerleyiz :)

Sizlere büyük bir hayranı olduğumuz yabancı dizi "Pretty Little Liars" tan bahsetmek istedik.

ABC Family'nin oldukça sürükleyici bir gizem dizisi olan bu dizinin şu an 6. sezonu devam etmekte.

Ve hiç şüphesiz söylemeliyim ki izlediğim diziler içinde en sürükleyici olan, hiç sıkılmadan izlediğim ve beni sürekli şaşırtan dizi.



Dizi,bir arkadaş grubundaki 5 kız ile ilgili.Bunlar:Aria,Hanna,Spencer,Emily ve Alison.
Dizinin ilk bölümünde bu beş arkadaş gece bir pijama partisi veriyorlar.Fakat sabah kalktıklarında Alison aralarında olmuyor.

Alison'un kaybolmasıyla diğer 4 arkadaş bilinmeyen bir numaradan "A" adıyla mesajlar almaya başlıyor.
Başlarda A'nın mesajları sadece Alison'un bildiği şeyleri içerdiği için kızlar onun Alison olduğunu ve onlarla oyun oynadığını düşünürler.(Alison,nasıl desem,biraz ukala,oyun seven değişik bir karakter.)

Ama sonraa olaylar olaylar...
Sıkı takipçisi olan ben bile A'nın kim olduğunu çözmüş değilim.

Neyse,gelelim karakterlere :)


Sasha Pieterse dizinin ana karakteri olan Alison Dilaurentis'i canlandırıyor.

Oldukça güzel ve popüler olan Alison grubun başkanı.Diğer kızları yönetiyor ve onlara kötülük aşılıyor.-bizim deyimimizle ibne-





pretty little liars aria ile ilgili görsel sonucu


Aria Montgomery karakterini ise Lucy Hale canlandırıyor.
Aria ailevi sorunları olan bir karakter.Aslında genel olarak en sevilen karakter diyebilirim ama dizide Ian'ın sevgilisi olduğu için ben ona bir türlü ısınamadım :/









pretty little liars hanna ile ilgili görsel sonucuDaha önceden kilolu olduğu için güzelliğe biraz takıntılı olan   Hanna Marin karakterini Ashley Benson canlandırıyor.Grubun uçuk kaçık tipi olan Hanna aynı zamanda grubun en zayıf ve duygusal üyesi.












Grubun beyni olan Spencer Hastings'i ise Troian Bellisario canlandırıyor.
Spencer oldukça zeki ve şüpheci bir karakter.Zaten o olmasa diğer kızların bir iş becereceği yok.A meselesini çözmek için en çok çaba sarf eden karakter.









Yüzücü ve aynı zamanda eş cinsel olan Emily Fields karakterini de Shay Mitchell canlandırıyor.Emily.Alison'dan hoşlanan Emily,onun kaybolmasıyla büyük bir hüzün yaşıyor.Ve aynı zamanda ailesi tarafından gördüğü kötü karşılık yüzünden de zor zamanlar geçiriyor.
Ve söylemeden edemeyeceğim,çok tarz bir karakter:)




pretty little liars ezra ile ilgili görsel sonucu



Ian Harding ise kızların yakışıklı edebiyat öğretmeni ve Aria'nın sevgilisi olan Ezra Fitz'i canlandırıyor.İlk bölümlerde zararsız gözüksede adamın bir işler çevirdiği başından beri belli oluyor açıkçası.Ama Ezra'nın gizemi henüz çözülebilmiş değil,bekleyip göreceğiz.
Ama Ian oynadığı için sonunda kötü çıksa bile biz onu severiz bencee :))






pretty little liars jenna ile ilgili görsel sonucu

Tammin Sursok ise dizide Alison ve arkadaşları yüzünden kör olan bir kız olan  Jenna Marshall'ı canlandırıyor.Alison'dan haklı bir şekilde nefret ediyor ki bu da kafalarda "A o olabilir mi?" sorusunu bırakıyor.












Toby,Caleb,Charles gibi karakterler de var ama tanıtılacak pek bir yanları olmadığı için buraya yazmadık.

A'nın kim olduğuna gelirsek her sezonda kafamızda başka biri var.Mona,Ezra,Toby,Alison'un annesi,Spencer'in babası gibi isimler bile.

Ama gerçek A kim ya da kimler bilmiyoruz henüz.


Şöyle bir toparlarsak Pretty Little Liars herkese şiddetle önerdiğim,inanılmaz bir dizi.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder