16 Eylül 2015 Çarşamba

Yeni Dizi :Bir Deniz Hikayesi


bir deniz hikayesi kanal d ile ilgili görsel sonucu





Herkese merhabalaar

Dün akşam itibariyle yayınlanmaya başlayan Kanal D ekranlarının yeni dizisi "Bir Deniz Hikayesi"nden bahsetmek istedim sıcağı sıcağına.





emir berke zincidi ile ilgili görsel sonucuKüçük Ağa dizisiyle yıldızı parlayan,tatlış mı tatlış minik oyuncu Emir Berke Zincidi dizinin ana karakterlerinden.

Kendisi küçük rolü büyük olsada,itiraf etmeliyim ki çocukta acaip bir yetenek var.Bazı hareketleri itici olsada,genel olarak çok tatlı ve bir o kadarda başarılı bir performans sergiliyor.







Dizinin Konusu



Yumurcak Deniz, bir sahil kasabasında babası Hakan ile birlikte güzel bir hayat sürmektedir. Mahallenin esnafı tarafından tüm haylazlıklarına rağmen çok sevilen Deniz mutlu bir çocuktur fakat annesinin hayatta olduğunu bilmediğinden Deniz’in bir yanı hep eksiktir.

Babası Hakan'ın ailesi yoktur.Yetiştirme yurtlarında büyümüş.Ama buna rağmen üniversitesini okumuş ve kaptan olmuş.Ve tabiki çok iyi bir adam,çok iyi bir baba olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.Ayrıca çok yakışıklıı.

Annesi Zeynep'in ise oldukça varlıklı bir ailesi var.Böyle denize nazır köşklerde büyümüş hep.Ama hiçte şımarık birisi değil.Aksine oldukça hanımefendi biri.



bir deniz hikayesi zeynep ve hakan ile ilgili görsel sonucuGelelim tanışmalarına,Hakan kaptan olarak Zeynep'in  babasının teknesinde çalışmaya başlar.Sonra Zeynep ile karşılaşır ve ilk görüşte aşk...
Evet burası biraz klasik olmuş.

Her neyse bunlar birbirlerine aşık olurlar ama Zeynep'in babası buna karşı çıkar.
Hakan'ı ailesi olmayan yetersiz biri olarak görür.

Zeynep'i çok kıskanan ve aynı zamanda Hakan'dan hoşlanan kız kardeşi Azra'da babasını bu konuda doldurur.Babasına Hakancığımın gözünün parada olduğunu söyler.Yani anlayacağınız kıztam bir ibne -.-




Gel gelelim Hakan ile Zeynep,Zeynep'in ailesinin bütün karşı çıkmalarına rağmen gizlice evlenirler.
Daha sonra Zeynep hamile kalır.Bunu öğrenen Zeynep'in annesi daha fazla kızının o eski,dökük evde yaşamasına razı gelmez ve barış için onları yemeğe çağırır.

Zeynep'in babası Hakan'a şirketinde bir iş verir,onları güzel bir eve yerleştirir.Ama bunların hepsi aslında bir tuzaktır.Daha sonrasında Hakan'a çeşitli oyunlar oynayıp ayrılmalarına neden olur.



Anladığım kadarıyla Zeynep'in bir oğlu olduğundan haberi yok.Benim teorime göre babası ona ölü doğum yaptığını söylüyor.Ve çocuğu da Hakan'a götürüyor.

Hakan Zeynep'in yaşadığını biliyor gibi.

Aradan geçen 9 yılda Zeynep tekrar evlenmiştir ve Hakan da tekrar evlenmek üzeredir.
En yakın arkadaşının kız kardeşi olan,Deniz'e çocukluğundan beri annesi gibi bakmış,evi toparlamış olan Reyhan'da zaten yıllardır Hakan'a deliler gibi aşıktır.

Evlenebilecekler mi merak konusu,çünkü Zeynep de o kasabaya geliyor.Hakanla karşılaşacağını düşünüyorum.Hakan'ın kafası karışabilir.Bence hala Zeynep'i seviyor.



Hakan ile karşılacak mı bilmiyorum ama ilk bölümün sonunda Zeynep ile Deniz karşılaşırlar.Bu karşılaşmadan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacağa benziyor...

Bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak...




bir deniz hikayesi zeynep ve hakan ile ilgili görsel sonucu
Hakan,Reyhan,Deniz ve Zeynep



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder