14 Eylül 2015 Pazartesi

WATTPAD


wattpad ile ilgili görsel sonucu

Paylaşım kategorilerimizden biri olan 'Wattpad Hikayeleri' ne başlamadan önce ilk olarak sizlere Wattpad uygulamasıyla ilgili bilgi vermek istedik.


Bu çok popüler olan e-kitap okuma uygulamasını bilmeyen yoktur gerçi herhalde,ama biz yine de bahsetmek istedik.
İçerisinde mizah,tarihi,romantik,fantastik gibi birçok türde hikayenin bulunduğu,çağımızın özellikle gençler tarafından popüler uygulaması Wattpad'de hikaye yayımlamak oldukça kolay.

Herhangi bir deneyimi bulunmayan birçok genç oldukça başarılı ve profesyonelce yazdıkları hikayeler sayesinde tanındı ve bazıları yayın evleri ile anlaşıp kitaplarını bastırdılar.

Bizde bu uygulamadan birçok kitabı takip ediyoruz ve bu blogda beğendiğimiz/beğenmediğimiz hikayeler hakkında fikirlerimizi sizlerle paylaşacağız.Takipte kalın :)



wattpad sessiz ile ilgili görsel sonucuwattpad yabancı ile ilgili görsel sonucuwattpad ateş ve su ile ilgili görsel sonucuwattpad solucan ile ilgili görsel sonucuwattpad aşkına ihtiyacım var ile ilgili görsel sonucuwattpad yaramaz çocuk ile ilgili görsel sonucuwattpad hissiz ile ilgili görsel sonucukocan kadar konuş sözleri ile ilgili görsel sonucuwattpad kötü çocuk 1 ile ilgili görsel sonucuwattpad istanbul ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder